Fingo Adalah

Fingo Adalah

APA ITU FINGO?

Fingo merupakan platform terbaru untuk anda menjana pendapatan pasif secara online.Melalui Aplikasi Fingo anda boleh memiliki hypermarket sendiri tanpa perlu keluarkan beribu-ribu duit untuk bergelar usahawan online.

PELUANG BISNES ECOMMERCE FENOMENA TERKINI

Peluang Pendapatan Lumayan Bersama Fingo Marketplace

SATU PLATFORM MARKETPLACE UNTUK SHOPPING

BISNIS FINGO tercetus dari perkataan ‘Fingers Online‘ yang memberi gambaran dengan perkembangan teknologi hari ini aktiviti shopping hanya di hujung jari sahaja. Anda mungkin sedar kini ramai orang sangat gemar membuat pembelian secara online seperti Lazada, Shopee, 11Street dan lain-lain platform

 

HUB UTAMA ASIA TENGGARA

FINGO merupakan platform e-dagang terbaru di Malaysia yang telah dilancarkan pada bulan Julai 2019. Malaysia merupakan hub utama Asia Tenggara sebelum ianya diperluaskan ke negara lain seperti Thailand, Taiwan, Singapura dan Indonesia.

PENGASAS KANAN ALI BABA

FINGO diasaskan oleh eksekutif kanan Alibaba (gergasi e-dagang dunia) dan ia merupakan platform ‘social e-commerce‘ pertama yang memanfaatkan sepenuhnya media sosial seperti facebook, whatsapp, wechat dan lain-lain.

 

BAGAIMANA ANDA DAPAT MENJANA PENDAPATAN DENGAN FINGO?

Anda Mungkin Tertanya-Tanya Bagaimana Anda Boleh Mula Membina Pendapatan Tambahan Hanya Dengan Aplikasi Fingo Ini?

Untuk makluman anda, keahlian FINGO terbahagi kepada dua ;

 

FOKUS UTAMA PROJEK MESIN CETAK DUIT ANDA

Untuk memulakan produk fingo perniagaan pastilah memerlukan modal. Jadi fokus utama adalah keahlian Preferred Shopper yang mana di sinilah bermulanya perjalanan bisnes online anda untuk menjana pendapatan tanpa had dengan hanya bermodalkan RM199 seumur hidup!

POTENSI PENDAPATAN MENGIKUT PERINGKAT

Sumber pendapatan anda adalah berdasarkan model Sistem Affiliate iaitu komisen hasil daripada penajaan keahlian dan jualan produk dari link affiliate anda. di fingo indonesia kita mulai maret 2020

KELEBIHAN MENJADI PREFERRED SHOPPER

Apabila anda menjadi Preferred Shopper (PS), anda layak pergi next level iaitu menjadiAffiliate Marketer (AM) seterusnya Affiliate Trainer (AT). Semestinya tahap ini anda dah telah pun menjana pendapatan 5 ke 6 angka sebulan. Apapun ianya bermula dengan langkah pertama iaitu Preferred Shopper!

 

CASHBACK POINT

Ada Cashback Points untuk belian sendiri sehingga 10% dari nilai akhir barang yang anda beli.

FREE VOUCHER

Dapat beberapa voucher total RM199 atau lebih.

10% CASHBACK POINT

Dapat sehingga 10% cashback points daripada setiap ahli team direct anda

BONUS RM50

Jika Shopper anda upgrade ke Preferred Shopper, anda akan dapat RM50 untuk setiap seorang.

WITHDRAW POINTS

Withdraw points ke akaun bank anda setiap selasa dengan minimum 10 points

Dengan upgrade keahlian percuma iaitu dari Shopper kepada Preferred Shopper umpama anda buka e-hypermart ecommerce anda sendiri tetapi semuanya diuruskan oleh pihak FINGO. Gerak kerja bisnes anda cuma share link affiliate anda sahaja untuk menikmati peringkat pendapatan anda seterusnya!!

LIHAT INCOME MEREKA YANG TELAH BERJAYA BERSAMA FINGO

SAYA BERMINAT! BAGAIMANA NAK MULA?

Ya! Bukan anda sahaja yang berminat! Ramai lagi diluar sana yang berminat seperti anda. Jadi inilah peluang untuk anda memperkenalkan peluang bisnes online ini kepada mereka. Berikut adalah langkah mudah untuk memulakan bisnes online anda berserta video panduan ;

LANGKAH 1

Daftar Percuma sebagai Shopper

LANGKAH 2

Upgrade akaun Preferred Shopper. Modal upgrade hanya RM199

LANGKAH 3

Kongsikan kod jemputan anda iaitu link affiliate di Apps Fingo untuk mula jana pendapatan

 

%d bloggers like this: